Keur Aminata

keur aminataDeze kleuterschool is opgericht in november 2012 en heeft al een 80-tal kinderen in huis. Nu moet deze school het nog stellen met een gebouw in bruikleen, wat enkel kan gebruikt worden van 8u 's morgens tot 13u in de namiddag en dan moet het gebouw klaar gemaakt worden voor de jeugd van Nianing. Deze school zoekt nog naar geld voor een nieuw gebouw. Kleur Aminata is ook een kleuterschool in het centrum van Nianing, Nianing Senthie.

Lees meer: Keur Aminata

Fatou-Kine

fatou-kineDit kleuterschooltje werd een ongeveer 10 jaar geleden opgericht met steun uit België en ook Tata Jose werkte hier aan mee. De school is gelegen in het centrum van Nianing, Nianing Senthie. Ongeveer een 80-tal kleuters vindt er onderdak vooral uit de omgeving. De school heeft geen omheining en tijdens de speeltijd spelen de kinderen eigenlijk op straat.Lees meer: Fatou-Kine

Nianing Gorée

nianinggoreeNianing Gorée is een kleuterschool in Nianing Gorée en is relatief klein vergeleken met de andere kleuterscholen. Er zijn een 50-tal kinderen vooral uit het dorp zelf. Dit schooltje is volledig afgesloten van de omgeving tijdens de schooluren. Eventuele bezoekers mogen ook enkel binnen vanaf 11u 's morgens om de lessen niet te veel te storen.

Lees meer: Nianing Gorée