Beste meters en peters, Sponsors en sympathisanten.
Het is ondertussen al meer dan een jaar geleden, maar op zaterdag 13 september is het weer zover: onze vierde Njokko Bok meter en peterdag! Noteer het alvast in je agenda!!

 

Ook dit jaar vertrok een grote groep medewerkers naar Nianing ter ondersteuning van de plaatselijke activiteiten van Njokko Bok in Senegal. Hierover vertellen wij graag meer op de meter en peterdag.

Jullie zijn allemaal van harte welkom vanaf 17u in de zaal St. Jan ( Dalstraat 24, Wiekevorst aan de sporthal).
Bij aankomst krijgen alle genodigden een gratis tas koffie met een stukje taart.

welkomOm 18u is er een welkomstwoord en dat wordt gevolgd door een verslag van onze reis naar Senegal.
Ondertussen kunnen jullie genieten van een vers gebakken pannenkoek en/of een lekkere hamburger en dit aan een democratische prijs.

Om alles vlot te laten verlopen is het nodig dat jullie tijdig inschrijven en dit voor zaterdag 23 augustus.
Breng gerust familie, vrienden en kennissen mee.

Inschrijven kan via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., via de telefoon op 014/54 61 91 (Jos Aerts) of 014/54 38 40 (Luc Willems).

Gelieve te vermelden met hoeveel personen jullie aanwezig zullen zijn.

Ook als u bepaalde vragen hebt betreffende onze organisatie en zijn werking dan kan u altijd terecht op deze adressen.

Dit jaar in november vertrekken de eerste personen weer naar Senegal. Wil je een brief meegeven voor je petekind(je) in Senegal dan kunt je die nu al meebrengen.
Foto’s van je zelf en de familie vinden ze ginder geweldig. Vergeet niet het nummer en de naam van je kind(je) te vermelden op de envelop. Deze brieven worden later in de scholen uitgedeeld aan de petekinderen.

Iedereen, meters, peters, sponsors en sympathisanten, worden verwacht op 13 september 2014 in Wiekevorst en wij zien er al naar uit om jullie te ontmoeten op ons Njokko Bok –feest.

Hopelijk tot dan!!

Groetjes van het Njokko Bok team.